ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Αρχική / Νέα / ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Αικατερίνη Δόλυκα είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης/ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή-Θεραπευτική   γυμναστική   (2015).   Είναι   κάτοχος   Μεταπτυχιακού   τίτλου   «Άσκηση   και   Υγεία»,   με   ειδίκευση   στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή  (2019). Παράλληλα, το 2019 συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα σχετικά με το  doping.  Φέτος διανύει το 2ο έτος για την απόκτηση 2ου Μεταπτυχιακού τίτλου «Κινησιολογία», του ΤΕΦΑΑ Σερρών/ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ. Είναι μέλος της ΠΕΠΓΑΣ από το 2015. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και διεξήγαγε σεμινάρια σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και το ΙΕΚ ΕΤΕ. Υπήρξε εισηγήτρια πάνω στα κινητικά παιδαγωγικά παιχνίδια στη σχολή προπονητών  TAE  KWON  DO  της Γ.Γ. Αθλητισμού (2015).Υπήρξε αθλήτρια (2004-2012), προπονήτρια και διαιτητής πετοσφαίρισης (2014-2018). Εργάστηκε στο ιδιωτικό σχολείο ΚΑΛΑΜΑΡΙ ως παράλληλη στήριξη (2016-2018) και ως αναπλ. καθηγήτρια προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής σε ειδικά σχολεία της Ξάνθης(2020-2021). Επίσης, παρέχει εθελοντική εργασία σε συλλόγους ειδικής αγωγής, όπως στον Πανελλήνιο σύλλογο συνδρόμου Down.

Η Χριστίνα Ευαγγελινού, είναι Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Σερρών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με Προπτυχιακές σπουδές στη Φυσική Αγωγή στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1983), Master of Science (MSc) στο πανεπιστήμιο  Indiana School of Health and Physical Education, Bloomington, USA. (1986) και Doctor of Philosophy (PhD) από το Τμήμα Health and Human Performance του πανεπιστημίου του Toledo, Toledo, USA (1990).  Διδάσκει από το 1992 τα μαθήματα: ειδίκευση στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή, ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, προγράμματα συν-εκπαίδευσης, θέματα Κινησιολογίας στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή, υψηλός αθλητισμός για αθλητές με αναπηρία, ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο τόσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όσο και σε άλλα πανεπιστήμια.  Υπήρξε Συντονίστρια 15 ερευνητικών προγραμμάτων επιδοτούμενα από την Ελλάδα & την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Συγγραφέας πολλών  άρθρων σε διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά  καθώς και σε πρακτικά συνεδρίων.  Μετέφρασε και επιμελήθηκε τέσσερα βιβλία στην Ελληνική. Είναι Μέλος της συγγραφικής ομάδας του εγχειριδίου «Παραολυμπιακή Ημέρα στο Σχολείο» το οποίο διδάσκεται σε σχολεία Α/Θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κάτω από το πλαίσιο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής.  Συνέβαλλε στην οργάνωση πολλών Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων με θέματα που άπτονται της Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής και στην ανάδειξη της σημασίας του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία. Διατέλεσε πρόεδρος του Τμήματος από το 2009 έως το 2013  και αναπληρώτρια του Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ από το 2011 έως 2013.  Διευθύντρια του Εργαστηρίου Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής από το 2006 έως σήμερα και μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης του Εσωτερικού Κανονισμού, του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και της Προσβασιμότητας του ΑΠΘ κατόπιν ανάθεσης του πρύτανη.  Μέλος της Ελληνικής Ελληνικής Παραολυμπιακής Ακαδημίας. Μέλος της επιτροπής Εκπαίδευσης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής.  

Η Όλγα Καραγιάννη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και διδάσκει τένις σε μικρούς και μεγάλους. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ στον αθλητισμό και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. Υπέρμαχος της δια βίου μάθησης την βιώνει παρακολουθώντας συμπόσια και σεμινάρια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ενώ διδάσκει σε σεμινάρια προτείνοντας σε γυμναστές και προπονητές μεθόδους διδασκαλίας ώστε το τένις να μπορεί να διδάσκεται “ασφαλώς” σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Στο συγγραφικό της έργο συμπεριλαμβάνονται επιστημονικά άρθρα σχετικά με το τένις και την κινητική μάθηση, ενώ έχει επιμεληθεί τη μετάφραση του βιβλίου με τίτλο «Προπονητική στο Τένις». Παρά το ότι δεν αποποιείται το ρόλο της προπονήτριας, έχει επικεντρώσει όλο της το ενδιαφέρον στις έννοιες «παιδί» και «παιχνίδι». Απόρροια όλης αυτής της φιλοσοφίας και εμπειρίας ήταν η συγγραφή του βιβλίου με τίτλο Τεν και Νις (το πρώτο  αθλητικό παραμύθι).

H Ερμιόνη Καταρτζή είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Κινητική Ανάπτυξη και Αδεξιότητα, στο ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ και επιστ. υπεύθυνη του Τμήματος Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών/τριών από το ακαδ. έτος 2015-2016 έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Προπονητική από το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, μεταπτυχιακού διπλώματος «Σπουδές στην Εκπαίδευση» από το ΕΑΠ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία από το ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην αξιολόγηση της κινητικής ανάπτυξης και την εφαρμογή προγραμμάτων φυσικής δραστηριότητας και άσκησης σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. Το ερευνητικό της έργο έχει δημοσιευθεί σε επιστημονικές επιθεωρήσεις με υψηλούς δείκτες επίδρασης, καθώς και σε πρακτικά συνεδρίων. Συμμετείχε ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Συμμετέχει ως κριτής σε πάνω από 10 διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι κύρια επιβλέπουσα σε 4 διδακτορικές διατριβές και μιας διδακτορικής διατριβής, η οποία έχει ολοκληρωθεί, ενώ ήταν κύρια επιβλέπουσα σε πάνω από 25 μεταπτυχιακές διατριβές. Είναι ενεργό μέλος σε πάνω από 5 επιστημονικές εταιρείες και συλλόγους. Συμμετείχε στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών εκδηλώσεων, αλλά και εθελοντικών δράσεων με τους /τις φοιτητές, έχει ένα πλούσιο διοικητικό έργο στο Τμήμα, ενώ υπήρξε και μέλος της επιτροπής εθελοντισμού του ΑΠΘ. 

Η Μαρία Κοντού είναι Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο «Σχολική Φυσική Αγωγή-Πρακτική άσκηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Φυσική Αγωγή για Ειδικούς πληθυσμούς του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική Αγωγή των ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, ΠΘ. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της Μαρίας Κοντού περιλαμβάνουν τη διερεύνηση και εκτίμηση των ψυχολογικών δεξιοτήτων, της ποιότητα ζωής και της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών και των εφήβων με και χωρίς αναπηρία, καθώς επίσης και τα παρεμβατικά προγράμματα που στοχεύουν στη συμμετοχή τους σε φυσική δραστηριότητα. 

Η Ευδοξία Κοσμίδου είναι Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική». Έχει διδάξει ή διδάσκει μαθήματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο ΑΠΘ, ΠΘ και ΕΑΠ. Έχει επιβλέψει σημαντικό αριθμό προπτυχιακών διατριβών. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή σχολικών διδακτικών εγχειριδίων και προγραμμάτων σπουδών για τη Φυσική Αγωγή, κεφαλαίων βιβλίων (3), επιστημονικών άρθρων και ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια για τη φυσική αγωγή, τη ρυθμική γυμναστική, τον παιδικό αθλητισμό και την αγωγή υγείας. Είναι μέλος επιστημονικών εταιριών και κριτής σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει, οργανώσει και υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής (πχ. Ολυμπιακής Παιδείας, Καλλιπάτειρας, Αγωγής υγείας, Ρυθμικής Γυμναστικής), ήταν υπεύθυνη και συντονίστρια του Προγράμματος της ΕΓΟ «Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» και είναι μέλος Ομάδας Εργασίας Safeguarding της Federation International of Gymnastics. Είναι Διεθνής και Εθνική κριτής Ρυθμικής Γυμναστικής, και προπονήτρια σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικής Ομάδας (μεταξύ άλλων της ασημένιας ομάδας στο ensemble στο Πανευρωπαϊκό Γυναικών 1997), πρώην μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΓΟ για τη ΡΓ και μέλος της Επιτροπής της ΑΕΣΓΒΕ Στη ΡΓ και τη ΓγΟ.

Η Ελένη Σεμαλτιανού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής,  μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. Είναι Ιδρυτικό Μέλος της ΠΕΠΓΑΣ και μέλος του Δ.Σ. κατά την περίοδο 2016-2018. Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. το 1994. Έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα το 1997 και το Διδακτορικό της δίπλωμα στη Φυσική Αγωγή το 2012. Δίδαξε για 22 και πλέον χρόνια στην εκπαίδευση, στο  Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δ.Π.Θ., Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ.-Σερρών και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ., στο οποίο και συνεχίζει να διδάσκει. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, πλήθος ανακοινώσεων σε συνέδρια, δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποδόσφαιρο γυναικών, στην εργοφυσιολογική αξιολόγηση αθλητών/αθλητριών, στην χρήση νέων τεχνολογιών για την αξιολόγηση και βελτίωση της απόδοσης του ανθρώπου. Είναι μέλος του Εργαστηρίου Αξιολόγησης της Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου με ενεργό δράση σε σχεδιασμό, καθοδήγηση και διεξαγωγή ερευνών για τη βιολογική απόδοση του ανθρώπου. Υπήρξε αθλήτρια στίβου στο Έπταθλο, στον ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης και μετέπειτα αθλήτρια ποδοσφαίρου στον ΑΟ Ηλιούπολης Θεσ/νίκης (Ά εθνική γυναικών) καθώς και παίκτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου από το 1991 μέχρι το 1998. Είναι εν ενεργεία προπονήτρια ποδοσφαίρου σε γυναικείες ομάδες ενώ υπήρξε βασική προπονήτρια στην Ολυμπιακή Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Γυναικών, στην Ολυμπιάδα Κωφών στη Σόφια της Βουλγαρίας, το 2013.  

Η Αλεξάνδρα Φουντούκη είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Α.Π.Θ και  μεταπτυχιακού διπλώματος από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Επίσης είμαι απόφοιτη των τμημάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι Καθηγήτρια – Σύμβουλος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα « Διοίκηση Αλθητισμού» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και παράλληλα διδάσκει στα σεμινάρια της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Ακαδημίας (NASM) Αθλητικό Μάνατζμεντ και Αθλητικό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης σε εθελοντικό πλαίσιο συνεργασίας αλλά με πλήρεις αρμοδιότητες, είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Εθνικό Κέντρο "Exercise is Medicine - Greece". Επίσης έχει διδάξει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών στην ειδικότητα «Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού» διάφορα μαθήματα στο πεδίο της αθλητικής διοίκησης, του αθλητικού μάρκετινγκ και του αθλητικού τουρισμού.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Ελένη Γλυνιά είναι μέλος ΕΕΠ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αθλητική  Αναψυχή και Αθλητικό τουρισμό και διδάσκει υπαίθριες δραστηριότητες και  μάρκετινγκ προγραμμάτων αναψυχής. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται: στην ποιότητα υπηρεσιών αθλητισμού και αναψυχής, στα κίνητρα και την εκπαίδευση των εργαζομένων υπαιθρίων δραστηριοτήτων, στην οργάνωση σχολικών προγραμμάτων αγωγής υπαίθρου και στην παρακίνηση των πολιτών (και ιδιαίτερα γυναικών) για συμμετοχή σε δραστηριότητες αθλητικής αναψυχής εκτός οικίας. Αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας 30 και πλέον εργασιών που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά της αλλοδαπής και της ημεδαπής και δύο βιβλίων. Είναι κριτής σε τρία διεθνή περιοδικά. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 100 εργασίες σε Διεθνή Συνέδρια ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας 5 Ερευνητικών Προγραμμάτων. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Διεθνών Συνεδρίων, Συμποσίων, Ημερίδων, Σεμιναρίων, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας αθλητικού τουρισμού, μέλος των εργαστήριων ΤΕΦΑΑ Διοίκησης Αναψυχής. Υπήρξε προπονήτρια κολύμβησης και έχει διδάξει Φ.Α. στην τυπική εκπαίδευση και σε ειδικά σχολεία. Έχει προϋπηρεσία ως υπεύθυνη οργάνωσης αναψυχής σε όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπου και παραμένει ως σύμβουλος για την πρακτική άσκηση φοιτητών. Μέλος οικολογικών οργανώσεων, συμμετέχει σε κινήματα για την προστασία της φύσης και την ποιότητα ζωής όλων όσων κατοικούν στον πλανήτη.

Η Στυλιανή Δούκα είναι Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο «Ελληνικός Παραδοσιακός Χορός». Είναι μέλος του εργαστηρίου Διοίκησης Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό, στα Λειτουργικά και Ψυχολογικά Οφέλη του Χορού,  στην Κοινωνιολογική Προσέγγιση των Σπορ και της Αναψυχής και στην Τεχνολογία στον Αθλητισμό. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 160 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων και έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα. Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών και κριτής σε πολλά Ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Η Αλεξάνδρα Λαϊλόγλου είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Πτυχιούχος A.Π.Θ. (1993). Είναι Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φ.Α. (Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ.) με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. Κάτοχος μεταδιδακτορικού διπλώματος PostDoc με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Kάτοχος διπλώματος από Socrates/Erasmus Programme: European Intensive Programme on ‘Children and Physical Activity’ (Rome, 2002). Διδασκαλία μαθήματος ΄΄Άσκηση & Ποιότητα ζωής΄΄ στο τμήμα της Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑ.ΜΑΚ.  Δίδαξε στα Τ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ. από το 2000-2004 ως 407/80, τα μαθήματα ΄΄Μεθοδολογία έρευνας΄΄ & ΄΄Μετρήσεις-Αξιολογήσεις΄΄, την κύρια ειδικότητα ΄΄Μαζικού Αθλητισμού και Αναψυχής΄΄, καθώς και τα μαθήματα ΄΄Μαζικός Αθλητισμός΄΄, ΄΄Ενόργανη γυμναστική΄΄ και ΄΄Αθλητική Ψυχαγωγία και Αναψυχή΄΄. Ήταν διδάσκουσα καθηγήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δ.Π.Θ. ΄΄Άσκηση και Ποιότητα ζωής΄΄ στα εργαστηριακά μαθήματα των ΄΄Τεχνικών έρευνας στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό΄΄. Έχει διδάξει σε ΙΕΚ και ΚΕΚ ΄΄Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού΄΄. Δίδασκε στον Δήμο Εύοσμου Θεσσαλονίκης από το 2000-2005, αερόμπικ, ορθοσωμική γυμναστική και μυϊκή ενδυνάμωση. Υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής επί σειρά ετών και προπονήτρια με πανελλήνιες διακρίσεις στις 3 πρώτες θέσεις και είναι κριτής εθνικού επιπέδου στην ενόργανη γυμναστική. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες: Αγγλικά - Ιταλικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια Φυσικής Αγωγής.

 Η Χαρίκλεια Περτετσή Σταυρίδου είναι καθηγήτρια Φυσικής αγωγής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ στην διορισμένη στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ν. Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικότητα κολύμβηση και κατεύθυνση ειδική αγωγη. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως προπονήτρια στις κολυμβητικές ακαδημίες ΠΑΟΚ όπως και στα προγράμματα κολύμβησης του δήμου Θεσσαλονίκης για "Άθληση & ειδικό παιδί ". Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια της ΕλλΕΔΑΑ, της Ελλεαθλε και διάφορες ημερίδες του κλάδου. Είναι ενεργό μέλος της ΠΕΠΓΑΣ από το 1998, μέλος της Ένωσης γυμναστών Βορείου Ελλάδος και έχει επιμορφωθει σε πολυάριθμα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του υπουργείου Παιδείας. Έχει υπηρετήσει στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παλιότερα σε Γυμνάσια κ Λύκεια του Ν. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και του Ν Σερρών. Είναι εθελόντρια σε αρκετές δράσεις κ διοργανώσεις άθλησης κ αναψυχής στην Θεσσαλονίκη όπως δρομικα events, Αλεξάνδρειος μαραθώνιος με την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ, στο olympicdayrun κλπ. . Είναι πάντα πρόθυμη να υποστηρίξει την παρουσία των γυναικών στο αθλητικό αλλά και στην διοίκηση του αθλητισμού.

 

 

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr