Αισθητήριο ταξίδι και yoga 6-9/7/2017
Αρχική / Δράσεις / Αισθητήριο ταξίδι και yoga 6-9/7/2017

Αισθητήριο ταξίδι και yoga 6-9/7/2017

"Τριήμερο εργαστήριο αισθητήριας κίνησης" Ρεπανίδι Λήμνου, 6-9 Ιουλίου 2017
Παλαιότερη Δράση

Αισθητήριο ταξίδι & yoga

Μέσα από την αυθόρμητη ρυθμική κίνηση ανακαλύπτουμε την σχέση μας με το σώμα και τις αισθήσεις μας, εκφράζουμε συναισθήματα, απελευθερωνόμαστε, ερχόμαστε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας. Η αισθητήρια κίνηση, σε συνδυασμό με την yoga, μας βοηθάει να διαχειριστούμε το άγχος μας και να ανακαλύψουμε θετικούς τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων που ζούμε. Μαθαίνουμε απλές κινητικές αλληλουχίες, που μπορούμε να τις επαναλαμβάνουμε στο σπίτι ή στην εργασία, οι οποίες λειτουργούν προληπτικά και θεραπευτικά. Μαθαίνουμε να εγκαθιστούμε τη βαθιά χαλάρωση εν κινήσει και να εξασκούμε με καινοτόμο τρόπο την προσοχή και την αντίληψη.

Το τριήμερο εργαστήριο αισθητήριας κίνησης και yogα  στην Λήμνο είναι πια παρελθόν! Το να πούμε ότι «πραγματοποιήθηκε με επιτυχία» όπως τόσες και τόσες εκδηλώσεις και σεμινάρια που έχουμε πραγματοποιήσει, θα το μείωνε. Το να περιγράψουμε την θετική του επίδραση στα σώματά μας θα το αδικούσε. Το να δείξουμε κάποιες φωτογραφίες επίσης.  Ήταν κάτι παραπάνω από όλα αυτά. Ήταν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη, για τα μονοπάτια που μας άνοιξε η δασκάλα μας  κ. Ροδούλα Γκουλιαμπέρη και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό,  για την απλόχερη φιλοξενία του μέλους μας κ. Δέσποινας Λαζόγλου στο όμορφο σπίτι της στο Ρεπανίδι, για τα μαθήματα στις ακρογιαλιές, για το νησί, για όλα!

 

 

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr