Ποια Είναι
Αρχική / ΠΕΠΓΑΣ / Ποια Είναι

Ποια Είναι

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ.

Είναι μία πανελλήνια επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη (πρόσφατα και άνδρες – φίλους της ένωσης) και διοικείται από επταμελές συμβούλιο που εκλέγει κάθε δύο χρόνια η γενική συνέλευση.

Όλες και όλοι μαζί, μέλη, φίλοι και διοικητικό συμβούλιο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και οραματιζόμαστε μία κοινωνία όπου θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες σε όλες τις εκφάνσεις της άθλησης, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας.

Ανάμεσα στα μέλη μας υπάρχουν αναγνωρισμένες αθλήτριες και προπονήτριες σε εθνικό επίπεδο, ερευνήτριες από διάφορες επιστήμες, φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ καθώς και αθλούμενες γυναίκες.

  • Όραμα: να συμβάλλει στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος για τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα στην Ελλάδα, που να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και για τα δύο φύλα.
  • Σκοπός: Να δοθεί στις γυναίκες όλων των ηλικιών το δικαίωμα να κατακτήσουν όχι μόνο τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συμμετοχή στον αθλητισμό και την φυσική δραστηριότητα, αλλά και την ισότιμη συμμετοχή σε όλες τις ηγετικές θέσεις της διοίκησης του αθλητισμού
  • Μέσα υλοποίησης (άρθρο 3 του καταστατικού)

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr