Περιοδικό
Αρχική / Περιοδικό

Περιοδικό

Το ηλεκτρονικό περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΑΘΛΗΣΗ» (ISSN: 2654-0037) είναι επιστημονικό περιοδικό. Εκδίδεται από την Πανελλήνια Ένωση για την Προώθηση των Γυναικών στην Άθληση και τα Σπορ (Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ.) , ενώ μέχρι το 2017 εκδίδονταν σε έντυπη μορφή  με ISSN: 1109-4141.

Εκδίδεται ηλεκτρονικά 2 φορές το χρόνο και είναι ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ 

Στόχος του περιοδικού είναι η προώθηση και η διάδοση της γνώσης και της έρευνας όλων των γνωστικών αντικείμενων της αθλητικής επιστήμης και αφορούν τη γυναίκα.

Στο περιοδικό δημοσιεύονται πρωτότυπα άρθρα μετά από ανώνυμη αξιολόγηση από 2 κριτές-επιστήμονες σχετικού γνωστικού αντικειμένου. Η υποβολή των εργασιών γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: journal@pepgas.gr.  Το περιοδικό δεν δημοσιεύει άρθρα τα οποία έχουν δημοσιευθεί αλλού. Δύναται να έχουν παρουσιαστεί τμηματικά ως εργασία σε συνέδριο αρκεί αυτό να δηλώνεται.

Επίσης η υποβολή άρθρου θα πρέπει να συνοδεύεται από υπογεγραμμένη δήλωση των συγγραφέων σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα (βλ. σχετικό πρότυπο).

 

Συντακτική Επιτροπή
 

Δείτε την συντακτική και την επιστημονική επιτροπή του περιοδικού

Πνευματικά Δικαιώματα
 

Προϋποθέσεις για υποβολή εργασιών

Οδηγίες προς συγγραφείς
 

Οδηγίες προς τους συγγραφείς για την υποβολή των άρθρων

Περιεχόμενα
 

Αναλυτική παρουσίαση των δημοσιευμένων άρθρων

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr