ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αρχική / Νέα / ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΠΓΑΣ 2022
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ:
α) Προσκαλεί τα τακτικά μέλη της Ένωσης να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό της, η οποία θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, τo Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00, στην έδρα της Ένωσης (Βασ. Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη).
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία με συμμετοχή του 1/2 των μελών συν 1, η Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, όπου απαρτία θα υπάρξει με όσα μέλη κι αν παρουσιαστούν.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία θα συζητηθούν σύμφωνα με το καταστατικό, μετά την εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και μέλους προεδρείου της Γ.Σ., είναι τα ακόλουθα:
1. Λογοδοσία απερχόμενου Δ.Σ. 2. Ταμειακός έλεγχος 3. Ψήφιση των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού του Δ.Σ. και 4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής αρχαιρεσιών.
β) Προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την εκλογή επτά (7) μελών του Δ.Σ και τριών (3) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με το καταστατικό, οι οποίες θα γίνουν στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες οι γυναίκες και τα τακτικά μέλη της ΠΕΠΓΑΣ, αφού τακτοποιηθούν ταμειακά μέχρι και την ημέρα των αρχαιρεσιών.
Οι συνδρομές των μελών μπορούν να πληρωθούν ως εξής: α) σε μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΠΓΑΣ παίρνοντας απόδειξη. β) με κατάθεση του ποσού της εγγραφής ή συνδρομής στον αριθμό λογαριασμού της ΠΕΠΓΑΣ: 405/00/2101040899, στην Alpha Bank (πρώην Εμπορική) και έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό παραστατικό κατά την ημέρα των εκλογών.
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μόνο με την ηλεκτρονική αποστολή ενός σύντομου βιογραφικού (5-6 σειρές) και μιας φωτογραφίας στο email: pepgas@yahoo.com
Το Δ.Σ. της ΠΕΠΓΑΣ

Περιοδικό "Γυναίκα και Άθληση"

Υποβάλετε τώρα το άρθρο σας στο μοναδικό επιστημονικό περιοδικό για τον αθλητισμό και τη γυναίκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ΠΕΠΓΑΣ είναι η Πανελλήνια Ένωση Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Είναι μία επιστημονική ένωση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από περισσότερες από 250 γυναίκες - μέλη.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπόρ. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

ΠΕΠΓΑΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, γραφείο 5, 54624

6980 050 661

info@pepgas.gr

www.pepgas.gr